We zijn er weer bij!

Zoals elk jaar zal de bouw&reno beurs doorgaan in de Antwerp Expo en dit vanaf zaterdag 13 januari t/m zondag 21 januari 2024.

Een sympathiek en behulpzaam team zal je maar al te graag verwelkomen op onze GLOEDNIEUWE(!) stand met nummer 4351 in hal 4. Onze verkopers zullen een luisterend oor bieden en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor elke situatie!

BOR24 Banner 1080x1080 Bezoek Gratis

Na een bezoek aan onze stand en ons profesioneel advies, zullen de producten van Verano geen geheimen meer kennen voor jou.
We tonen je graag hoe zonwering werkt en hoe dit bij jouw thuis kan zorgen voor extra comfort.

Wie nu investeert in zonwering, zal tegen dat de zon zich weer goed laat voelen, er alle plezier kunnen uithalen!
Zo ben je deze zomer gegarandeerd gevrijwaard van té warme ruimtes.
Ook in het voorjaar, tijdens de eerste zalige zonnestralen is het ideaal genieten onder een Verano terrasoverkapping!

Wij nodigen jou en je partner/vriendin/broer/mama/... graag persoonlijk uit om ons een bezoekje te komen brengen op onze vernieuwde stand, je kan bij ons in de showroom naar een toegangsticket voor 2 personen vragen t.w.v. €22.

Wees dus van harte welkom en kom de meeste Verano producten bij ons bewonderen!

Opgelet: vanaf zaterdag 13 januari tot het einde van de beurs zullen al onze vertegenwoordigers aanwezig zijn op de stand, waardoor inlichtingen en prijsoffertes in onze showroom minimaal zullen zijn.

=> Onze showroom blijft wél gewoon geopend tijdens de volledige beursperiode!

Bekijk alvast op onze website de verschillende producten die wij jou kunnen aanbieden!

Uiteraard hoef je niet te wachten op de beurs om ons op te zoeken, in onze showroom kan je ook steeds een groot gamma van de Verano producten bekijken!

Wij maken ook graag tijd vrij om een offerte op maat te bezorgen, vul hieronder je gegevens in en wij maken snel een afspraak om vrijblijvend onze vertegenwoordiger langs te sturen.

Waarvoor wil je dat we langskomen?

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Nieuwer