Rolpoorten geven een veilig gevoel

Met rolpoorten van Verano kies je voor gemoedsrust. Een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten of als aternatief voor een garagepoort. De rolpoorten werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Zo kun je ze niet zomaar optillen.

Verano rolpoorten vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en besparing op energie in de winter. Rolpoorten zijn tevens goede isolatoren van geluid.

Een rolpoort voor jaren plezier

Wil je rolpoorten die jaren vrij van storing hun werk doen? De lamellen van Verano zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen.

Ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen soepel hun werk.

In harmonie met het pand

Met rolpoorten van Verano maak je een goede keuze. De rolpoorten zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Alle rolpoorten worden op maat gemaakt. Je bent verzekerd van een sluitend samenspel met uw pand! Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.

Verano rolpoort rv 55

Rolpoort nodig?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.