Knikarmscherm zwart

Functioneel, maar ook mooi om te zien.

Denk aan een zonnescherm, screens, verandazonwering, terrasvouwdak, lamellendak en binnenzonwering. Ze zorgen niet enkel voor meer sfeer, maar bieden ook extra comfort. Wanneer je kiest voor een lamellendak, terrasvouwdak of vrijstaande verandazonwering trek je dit comfort eveneens door naar buiten. Je zorgt ervoor dat je woning lekker fris blijft tijdens de warme maanden in de zomer, maar creëert ook een sfeervol plekje buiten waar je heerlijk kan genieten.
Twee vliegen in één klap dus!

Ons merk: Verano zonwering

Voor de regio Brasschaat zijn wij erkend verdeler van Verano, het neusje van de zalm op het gebied van zonwering. Het merk zorgt voor comfort en een fijne binnen- en buitenbeleving. Verano produceert en assembleert in eigen huis, in modern ingerichte productiehallen in Belgie, Nederland en Duitsland. In samenspraak met ons maakt Verano je zonwering op maat en zorgen wij voor de vakkundige installatie.

Verano
BE Njemee button voor website

Voordelen:

optimaal beschermd en bijna-energieneutraal

Zonweringen combineren eigenschappen zoals bescherming, beschutting, verlichting en verwarming. Op die unieke en persoonlijke plek waar we de zonwering installeren lijkt het outdoor seizoen dan ook eindeloos te duren.

Door een goede zonwering draag je bij tot een bijna-energieneutrale woning (BEN). Tijdens je bezoek aan onze showroom of onze opmeting bij je thuis geven we graag gericht advies voor de ideale zonwering. Dekeyser staat voor de meest complete totaalservice voor zonweringen en zonneschermen, al meer dan een halve eeuw lang. Onze kennis en service zijn groots, op maat van je behoeften.

Zonwering plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte voor zonwering.

test
  • test
  • test
  • test