Linee shade

Binnenzonwering voor elke stijl en ieder budget

De collectie binnenzonwering van Verano is groot, van traditioneel tot modern. In het gamma vind je jaloezieën in uiteenlopende materialen zoals aluminium, stof en hout. Ook onze linee shades, vouwgordijnen, lamelgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen en verticale lamellen blinken uit in elegantie en zijn geschikt voor elke ruimte. De brede waaier aan kleuren en transparantiegraden leiden tot vrijwel eindeloze combinaties.

Veiligheid staat bij Verano voorop. De raamdecoratie producten zijn daarom ook afgestemd op de strenge Europese veiligheids- en kwalilteitseisen voor kindveiligheid.

Rolgordijnen

Strak, functioneel en decoratief

Rolgordijnen zorgen voor privacy. Een rolgordijn is puur, eenvoudig en straalt rust uit. De keuze bestaat uit licht doorlatende of verduisterende stoffen, allemaal 100% polyester.

Rolgordijn 1

Linee shades

Het beste van twee werelden samen.

Een rolgordijn met twee soorten stof, licht doorlatend of licht werend. Revolutionair, warm en uniek. In diverse eigentijdse kleuren beschikbaar.

Linee shade

Jaloezieën

Stijlvolle horizontale zonwering in aluminium of hout.

Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie. De inval van het licht en de zichtbaarheid kun je voortaan zelf regelen. Jaloezieën zijn verder ook zeer functioneel en decoratief.

Houten jaloezieen1

Verticale lamellen

De nieuwe manier van raamdecoratie!

U schuift verticale lamellen eenvoudig geheel open, half open of geheel dicht. Het effect is altijd speels en toch stijlvol.

Verticale lamellen 1

Plisségordijnen

Bijzonder mooi in al haar eenvoud.

Dat is de kracht van de Verano plissés. Uitgebreide keuze in diverse stoffen: van uni tot dessin, transparant of verduisterend.

Plissegordijn1

Vouwgordijnen

Creeer uw eigen sfeer. Hoogwaardige materialen.

Luxueuze uitstraling. Gemakkelijk te bedienen. Vouwgordijnen zijn net zo functioneel als klassieke gordijnen maar ogen meer hedendaags.

39 sfeerb vouwgordijn

Binnenzonwering plaatsen?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte.