Overkapping met glaswanden

Vandaag de dag ontsnappen we maar al te graag even aan de hedendaagse stress. In het weekend maken we al eens een heerlijke wandeling of fietstocht door de natuur en ook reizen was nog nooit zo populair, want we genieten van de ongedwongen sfeer en de heerlijke zon.

Zeker tijdens de grijze dagen verlangen we naar die warme zonnestralen. Steeds vaker zoeken we naar manieren om ook in ons dagelijks leven aan deze behoeftes tegemoet te komen.

Er duiken steeds meer innovatieve manieren op om toch wat groen kwijt te kunnen. Denk maar aan de groene gevels die niet enkel een oplossing bieden voor de klimaatverandering of hevige regenval, een groene omgeving zorgt er namelijk ook voor dat we ons prettiger voelen.

Ook grote raampartijen zijn hot! Ze zorgen ervoor dat er voldoende daglicht binnenkomt in onze woning. Hoe meer daglicht, hoe beter we ons in ons vel voelen en hoe meer comfort we ervaren.

Waarom dan niet dit comfort doortrekken naar buiten?

Dekeyser helpt je met veel plezier bij het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw noden en wensen. Hierbij kunnen we ook steeds rekenen op de kennis en evaring van onze leveracier Verano!

Van een praktische overkappingtot een stijlvol lamellendakof een trendy terrasvouwdak, al deze kwaliteitsvolle producten zorgen ervoor dat je vaker buiten vertoeft. Al deze overkappingen kan je eveneens uitbreiden met tal van elementen zoals glaswanden, screens, heaters en/of verlichting.

Wacht niet langer en crëer je eigen comfortabele tuinkamer!
Want wie wil er nu geen aangenamere en tevens gezondere levensstijl?
Hoe je het ook draait of keert, de belangrijkste bron voor onze dagelijkse portie vitamine D is de zon!

Vadisol Lameldaken 6 3
Vadisol Lameldaken 3
Corradioutdoorliving 1554226977
Vadisol TO 07

Heb je toch nood aan net iets minder licht of warmte in huis?

Dan kan je kiezen voor screens van Verano om het binnenklimaat aangenaam te houden of de kamer toch iets meer te verduisteren. Ook onze verandazonweringen bieden bescherming tegen oververhitting van glazen daken en lichtstraten.

Waarvoor wil je dat we langskomen?

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.